Posts Tagged ‘ručak’

Rolada od mesa

Written by Nutricionista. Posted in Blog, Naš meni

IMG_20151203_190830

Kad god se prisećamo nekih praznika provedenih u krugu porodice, uvek se prisećamo i trpeze oko koje se porodica okupljala. Za novogodišnje praznike, skoro u svakoj kući se pripremala sarma, ruska salata, pečeni but i razne torte, i nije se znalo gde obroci počinju a gde se završavaju. Nadam se da sada tražite ideje za nešto drugačije  recepte, a danas vam Ivana i ja predlažemo da probate ovu finu roladu, i poslužite je uz salatu od svežeg povrća.

Junetina sa povrćem

Written by Nutricionista. Posted in Blog, Naš meni

20151118_184820 (1)

Ako želimo da se dobro pripremimo za zimu i izbegnemo viruse i prehlade, moramo da unosimo dovoljno povrća, naročito onog koje je bogato vitaminima i fitohemikalijama. Brokoli je jedna od supernamirnica koje bi trebali češće da jedemo, pa evo predloga za jedan ukusan obrok koji se lako i brzo priprema.

Papucaki

Written by Nutricionista. Posted in Blog, Naš meni

papucaki
Ako pregledate recepte u rubrici “Naš meni”, možete da vidite da patlidžan volim u svim mogućim kombinacijama. Uglavnom ga jedem u kombinaciji sa drugim povrćem i sirom, ali volim i čuveni grčki recept u kom se patlidžan puni mlevenim mesom. Papucaki ovih dana jedem baš u Grčkoj, a vama danas predlažem da ga i vi pripremite svojim ukućanima.