Posts Tagged ‘recepti’

Slani keks

Written by Nutricionista. Posted in Uncategorized

keks
Ako redovno pratite moj blog, znate da nisam neki ljubitelj keksa i da vam verovatno nikada ne bih preporučila takvu poslasticu ili slaniš. Ipak, u situacijama kada morate da poslužite slane ili slatke kekse, ili da ponesete na put neke suve grickalice, preporučujem određene vrste keksa koje možete praviti sami. Danas za vas imam lepe slane kekse od speltinog brašna, pa ako ste ljubitelj ovakvih grickalica, obavezno probajte.

Teletina sa povrćem i indijskim orahom

Written by Nutricionista. Posted in Uncategorized

2015-01-15 22.10.58
 Neke namirnice ili jela koje volim da jedem, prosto ne umem da pripremim i uvek nešto uradim pogrešno. Sa kineskim jelima se nikako ne snalazim, i pored povrća u soja sosu, jedino priremam recept koji danas delim sa vama. I ovo jelo umem ponekad da zabrljam, ali šteta ni tada nije velika, pošto je ukusno i kada se pogreši u pripremi. Nadam se da se snalazite sa ovakvim jelima bolje od mene, pa ako je tako, obavezno probajte ovaj recept, i pošaljite neki vaš.

Brokoli salata

Written by Nutricionista. Posted in Blog, Naš meni

b
Na pijacama je i dalje mnogo zeleniša, i ako nemate ideju kako da ga upotrebite, evo jednog ukusnog predloga. Kako se kod mene povremeno smenjuju periodi u kojima forsiram neko novo omiljeno jelo, tako sam u poslednjih par nedeja u “zelenoj fazi” u kojoj mi je omiljeno povrće brokoli, a omiljeno jelo ova divna brokoli salata. Kao i sva druga jela koja sam vam predložila, i ovo se lako pravi i sigurno će vam se svideti.